VSO afdeling gesloten voor onderwijs!

Gisterenavond, zaterdag 18 december, werd een strenge lockdown aangekondigd in verband met de omikron variant. 

Dit betekent voor het vso dat de school vanaf morgen, maandag 20 december, gesloten is voor onderwijs. In deze brief leggen we uit wat dit voor u en uw kind(eren) betekent.  

Op z’n vroegst vanaf maandag 10 januari weer naar school. 

Premier Rutte heeft aangekondigd dat er wordt bekeken of het mogelijk is om vanaf maandag 10 januari weer fysiek les te geven op scholen. Dit horen we op de persconferentie van 3 januari. Daarna ontvangt u van ons bericht via schoudercom en de website van de school. 

Noodopvang. 

Wij verzorgen noodopvang voor ouders, opvoeders die werkzaam zijn in cruciale beroepen. 

(Zie hier de lijst of dit geldt voor u). Voor het gebruik kunnen maken van noodopvang vragen wij aan u om een verklaring van uw werkgever. Bij de noodopvang staat de veiligheid van leerlingen en medewerkers op de eerste plaats. Bij alle vragen en verzoeken rondom noodopvang staat dit voorop. Met elkaar moeten we immers zorgen voor zomin mogelijk beweging in de samenleving. De noodopvang vindt plaats in overleg met de gemeente Zutphen en Zozijn.  

Aanmelden voor de noodopvang kan via info@anneflokstraschool.nl. 

Graag uw naam, de naam van uw zoon/dochter, verklaring van uw werkgever toevoegen/ uw beroep aangeven en of het gaat om de maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. 

Stages. 

De stages zijn gesloten. Voor leerlingen in een baanstagetraject en waarbij de verzekering loopt bij de aankomende werkgever kan de stage, in overleg met Frans, doorgaan. Dit wordt dus individueel bekeken en geldt alleen voor de baanstage trajecten. 

Blijf gezond 

De nieuwe situatie vraagt van iedereen in de samenleving doorzettingsvermogen en flexibiliteit. We wensen u en uw dierbaren een goede gezondheid en houd moed! 

 

Hartelijke groet, namens alle collega's uit het vso. 

Annemarie de Graaf, teamleider. 

 

Nb. Denkt u aan het afmelden van de taxi ....