Zilt-Bikes uit Zutphen ontvangt EER Dankjeweltaart

Onze (bijna)schoolverlater gaat hier werken #volgjepassie

 

ZUTPHEN - Wethouder Harry Matser reikte op vrijdag 13 december de EER Dankjeweltaart uit aan Zilt-Bikes uit Zutphen. Met het uitreiken van de taart willen de gemeente en provincie Gelderland het bedrijf bedanken voor hun bijdrage aan de innovatieve en sprankelende Gelderse economie.

Zilt-Bikes ontving de Dankjeweltaart vanwege hun maatschappelijke en economische inzet en prestaties. Wethouder Harry Matser: "Als gemeente zijn we trots op Zilt-Bikes, een organisatie die duurzaam en sociaal onderneemt. Dit Zutphense bedrijf werkt vanuit de waarden die wij voor Zutphen belangrijk vinden." Tijdens het bezoek kregen de provincie en gemeente een rondleiding door het bedrijf. Ook gingen zij in gesprek over ondernemerschap, economie en lokale en provinciale vraagstukken.

Dankjeweltour onderdeel EER Award 2019
De Dankjeweltour is onderdeel van een reeks aan activiteiten die dit jaar in de provincie Gelderland plaatsvinden rondom de EER Award 2019. Gelderland mag zich in 2019 namelijk de meest ondernemende regio van Europa noemen. Provincie Gelderland kreeg de award voor haar uitstekende ondersteuningsstructuur aan ondernemers, start-ups en groeiers, de innovatieve financiële instrumenten om de economie te stimuleren en de goede samenwerking met verschillende partners in onderwijs en bedrijfsleven.

Zilt-Bikes
Het bedrijf heeft een landelijk dekkend netwerk en werkt voor grote opdrachtgevers als NS en de ANWB. Daarnaast biedt Zilt-Bikes werk aan mensen voor wie dat geen vanzelfsprekendheid is. In het kader van dagbesteding repareren cliënten van verschillende instellingen fietsen onder deskundige begeleiding.